top of page

SLOEBERS & RIBBELS

Leeftijd: 6-8 jaar
De kleinsten jongens en meisjes, 6 - 8 jaar (1ste en 2e leerjaar), zijn welkom bij de Sloebers of Ribbels. Samen met hun leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen, prinsen en prinsessen en indianen. Ze kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Op bivak vallen ze in slaap bij een verhaaltje van de leiding.
De Ribbels en Sloebers hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 17u.

SPEELCLUB & KADEKES

Leeftijd: 8-10 jaar
De 8 -10 jarigen jongens en meisjes (3e en 4e leerjaar), zijn welkom bij de Speelclub of Kadekes. Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van bosberen en chocoprinsen, spelen ze poppenkast, of verkleden ze zich in heksen. Ze trekken al eens op een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. De Speka's hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 17u.

RAKKERS & KWIKS 

Leeftijd: 10 - 12 jaar
De 10 – 12 jarigen jongens en meisjes (5e en 6e leerjaar) worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen te maken in klei. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot flippo-bosspel. In het geniep lachen ze met de jongens, of vertellen ze een vieze mop.
De Rakkers en Kwiks hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 17u.

TIPPERS & TOPPERS

Leeftijd: 12-14 Jaar
De Tito's, 12 - 14 jarige meisjes en jongens (1ste en 2e middelbaar) maken al eens een daguitstap met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral als er wat tactiek aan te pas komt. Soms schminken ze zich om het gekst, en in de zomer gieten ze hun leiding nat! De Tito's hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 17u30.

KERELS & TIP-10's

Leeftijd: 14 - 16 jaar
De Keti's, 14 - 16 jarige jongens en meisjes (3e en 4e middelbaar), trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven ketiblad.
De Keti's hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 18u.

ASPI-JONGENS & -MEISJES

Leeftijd: 16 -18Jaar
Aspi's, 16 – 18 jarige meisjes en jongens (5e en 6e middelbaar). Aspirant: dat ben je fulltime, samen met een troep enthousiastelingen van jouw leeftijd. Een goede sfeer in een hechte groep, daar wordt keihard aan gewerkt. Een echt oranje-gevoel, en dan is er van alles mogelijk. Van hevige (kracht)spelen, stevige discussies, knotsgekke competitiespelen, kinderachtige poppenkastopvoeringen tot groots opgezette projecten. Er wordt geen moeite gespaard. Aspi's en hun leiding zien het groots. De Aspi's hebben elke Zondag Chiro van 14u tot 18u30.

bottom of page